3 overnatningsmuligheder på Bornholm

Så er det endelig blevet muligt at booke glamping på Bornholm! Derfor har vi samlet 3 overnatningsmuligheder på Bornholm.
Vi har netop fået 3 nye listings på hjemmesiden, og de kan bookes allerede nu. 
Første ledige tider er i midten af juni.

Jurt

Første mulighed er denne skønne kirgisiske Jurt.
Atmosfæren i jurten er lys og luftig, og her findes alt, I skal bruge for at opleve den ultimative glampingoplevelse, samtidig med at bekvemmeligheden er i top. Komforten er der ikke sparet på, for her er nemlig både king-size dobbeltseng, 2 single futon-senge, som kan bruges som stole om dagen.

I kan uden problemer være 4 overnattende gæster i jurten. Derudover er placeringen helt iddel. Jurten ligger nemlig midt i naturen, tæt ved eng, Kobbeå-floden og Stavehøl-vandfaldet

Når dagen går på hæld kan I trygt krybe til køjs, og er det inden midsommer, falder I måske til ro ved lyden af nattergalens sang.

Læs mere her

2 Glampingtelte

Teltene her er placeret i beskyttet skov.
Begge telte er indrettet så I kan nyde den perfekte glampingoplevelse i naturen, samtidig med at slappe af i den højeste komfort. Teltene er placeret i samme område, ikke langt fra hinanden. Dog er afstanden stor nok til, at man føler sig privat og ugeneret af gæsterne i det andet telt.

Der er plads til 4 overnattende gæster i teltene. De indeholder nemlig hver især både en king-size dobbeltseng og 2 single futon-senge, der kan bruges som stole om dagen.

Den naturrige skov som teltene står i, byder både på en strømmende bæk, strand og skjulte huler. Er I heldige spotter i måske en hare, hjort eller et lille pindsvin.
Nattehimlen her er helt eventyrlig, og hvis I har lyst, er der mulighed for at studere den nærmere med teleskop, som i kan låne af jeres vært.

Læs mere om teltene her og her.

Til alle 3 overnatningsmuligheder på Bornholm hører et fælles atelier. Det ligger kun en kort gåtur væk, og her findes to badeværelser, et køkken og en hyggelig opholdsstue. 
Find inspiration til ting du kan lave i forbindelse med dit ophold på Bornholm her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *