3 unikke ophold i påsken

Trænger du til en lille getaway i påskeferien? Vi har samlet 3 unikke ophold i påsken, som forhåbentlig kan inspirere.
Læs med her og book din unikke overnatning.

Glamping på Sonnerupgaard Gods

Sonnerupgaard Gods er den perfekte glampingmulighed for hele familien.
Teltene placeret mellem skove, bakker og enge i Nationalpark Skjoldungernes Land, og så er her masser af aktiviteter at give sig i kast med.

Midt mellem grantræerne og omringet af den smukkeste Midtsjællandske natur står teltene, hvor I kan sove op til 4 personer pr. telt (2 voksne og 2 børn). 

Området byder på oplevelser for hele familien, og giver bl.a. mulighed for at prøve mountainbiking, nyde naturen på en gåtur, eller en tur på en ATV.

Tilhørende hver teltplads hører borde, bænke og egen bålplads. Så ønsker man at give sig i kast med snobrød, eller at prøve kræfter med bålmad, så er Glamping på Sonnerupgaard Gods den perfekte mulighed.

Book dit ophold på Sonnerupgaard her!

Vintønder på dansk vingård

To store 11.000 liters vintønder danner nu rammerne for en unik overnatningsoplevelse. De er placeret på en ægte dansk vingård i Midtjylland, og en mere ideel placering findes vidst ikke til disse smukke italienske tønder. Her er mulighed for ultimativ aslapning og hygge.

Gå en tur i de skønne naturomgivelser, som tønderne er placeret i, og overnat midt i æbleplantagen. Fuldend dit ophold med gårdens egen tapas, og den lækre lokalproducerede æblevin. Når I vågner her kan I glæde jer til at få serveret te, kaffe, æblemost, og hjemmelavet morgenmad.

Der findes 2 vintønder med plads til 2 personer i hver tønde. Dette gør, at tønderne er den perfekte mulighed for en getaway for 2-4 personer.

Book dit ophold i vintønderne her!

Kulkran i Nordhavn

Trænger I til den ultimative luksusoplevelse for 2 personer, så kan I opleve en spa- og welnessoplevelse udover det sædvanlige med en overnatning i denne Kulkran i Nordhavn.
Kranen fungerer som et intimt enkeltværelsehotel, og er en af Københavns mest unikke og eksklusive overnatningsoplevelser. I har adgang til en intim lounge i det gamle styrehus, hvor gulv-til-loft-vinduet og den komfortable daybed skaber den perfekte setting til en romantisk stund. Slap af i jacuzzierne, og oplev udsigten fra de store vinduer, hvorfra I kan se ud over hav og kystlinje.
Bestil jeres morgenmad leveret til sengen præcis når det passer jer, og lad jer overvælde af den ypperligste luksusoplevelser her.

Book dit ophold i kranen her!

Vi håber, at disse 3 unikke ophold i påsken har kunne inspirere til, hvor du kan bruge et par dage med afslapning og hygge i din påskeferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *