4 skønne getaways i februar

Vi har samlet 4 skønne getaways i februar, så trænger du til at komme lidt væk i disse kolde dage i februar – så læs med her. I dette blogindlæg finder du inspiration til, hvor du kan nyde et par dages afbræk fra hverdagen her i Danmark! 

Det lille grønne hus

Træd ud af din travle hverdag og besøg denne hyggelige trætophytte, som er bygget i et 200 år gammelt bøgetræ. Her skal I kun fokusere på at nyde udsigten over landskabet, fuglesang og hinanden.

Om dagen er det det hyggeligste sted at give sige i kast med en god bog, og om aftenen det bedste sted at nyde et godt glas vin, omgivet af denne hyggeligste belysning fra lanternerne. Her skal I ikke tænke på andet end at nyde hinandens selskab. Der er nemlig sørget for det hele og alt forplejning er inklusiv. Morgenmaden bliver endda hejst op til jer i en lille kran. 

Lyder det som noget for dig? Så læs mere og book dit ophold her!

Containerhuse

Containerhusene er lavet af 2 skibscontainere, der er stablet ovenpå hinanden. Det giver et soveværelse med dobbeltseng i stueplan og 2 sengepladser på første sal, som også fungerer som sofa. Det vil sige 4 sengepladser i alt. Badeværelse, køkken, spisebord og en stor stue er beliggende 20m væk i hovedbygningen. Denne del skal deles med gæster i den anden container. Containerne er beliggende med udsigt over smukke marker, og ikke langt fra vesterhavet.

Hvis I ønsker den fulde forkælelse, er det også muligt at bestille lækre madkasser på stedet.

Book dit ophold her

Jurt i Mols Bjerge

Har du nogensinde tænkt over, hvordan det mon føles at leve som nomade?
Den følelse kan du komme tæt på nu med en overnatning i vores helt nye lokation.

Jurten stammer fra Mongoliet, og er et stort nomadetelt. Det er derfor ikke noget vi normalt ser til i Danmark, men denne her er placeret i Mols Bjerge. Her skaber den rammerne for en speciel og anderledes overnatningsmulighed. Når man sidder her og kigger ud over landskabet, giver det en helt særlig ro. 

Jurten er desuden indrettet med møbler i autentisk stil. Her er også installeret gulv samt varme, vand, brændeovn og egen bålplads. 

Læs mere og book dit ophold her!

Glamping på Sonnerupgaard Gods

Glamping teltene på Sonnerupgaard Gods ligger i et stort, kuperet landskab omgivet af skove, bakker og skønne enge midt i Nationalpark Skjoldungernes Land.

Til hvert telt er et campområde med borde, bænke og egen bålplads, samt alt hvad du ellers skal bruge under opholdet. Madlavningenen foregår over bål, og her er også mulighed for at tilkøbe en masse ekstra bålsnacks i forbindelse med booking. Ellers skal I bare slappe af, nyde omgivelserne, og udforske den smukke natur. 

I området er der også rig mulighed for at køre mountainbike og benytte sig af de mange hyggelige landeveje, skovstier og markveje, hvor man kan gå ture.

Læs mere og book dit ophold her!

Vi håber at disse 4 skønne getaways i februar kunne give lidt inspiration i disse kolde tider. Ellers kan du læse mere om vores andre listings her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *