6 overnatningsmuligheder i Sverige

Skal du nyde din ferie i Sverige i år? Vi har samlet 6 unikke overnatningsmuligheder i Sverige, som forhåbentlig kan inspirere dig, til hvordan du kan udnytte dine feriedage.

Flydende Panoramahytte

Denne unikke panoramahytte er placeret midt i naturens vildskab, men giver samtidig mulighed for, at I kan overnatte i ren luksus. 

Landskabet her er så enestående, som det bliver. I befinder jer nemlig i Europas sidste sande vildmark, når I overnatter her. Fra slutningen af maj og frem til juli er Jokkmokk og Lapland desuden velsignet med sol i alle døgnets 24 timer. Derfor kan man nemt udforske nordlyset eller midnatssolen i den rene natur, langt væk fra menneskeskabt lysforurening og støj.
Det er desuden muligt at tage på en lille sejltur i den flydende hytte og udforske søen.

Lyder det som noget for dig? Læs mere og skriv dig på venteliste her!

Svævende rød kuppel

Nyd naturen fra 3 meters højde og overnat i denne store røde måne.

Mellem to lange fyrretræer hænger kuplen, og det er muligt at overnatte op til 3 personer. 

Fra udsigten i kuplen kan du være heldig at spotte forbipasserende elge, imens du nyder morgenkaffen. Om aftenen kan du gennem loftsvinduet nyde udsigten til stjernehimlen, og her er endda chance for at opleve nordlys. I holder varmen i de kolde måneder ved at tænde op i brændeovnen. Derudover er der også installeret ekstra gulvvarme.

Kom på venteliste her

Skovens rede

Denne hyggelige træhytte er placeret nær Linköping i Götaland. Her sover I midt i naturen, men stadig med den højeste komfort.  Gennem de store glaspartier kan I nyde udsigten af træerne der svajer og med lidt held en knitrende stjernehimmel eller dyr, der sniger sig forbi.

Her har I adgang til jeres eget unikke vildmarksbad, egen bålplads og en hængekøje til to. Tænd op i bålet om aftenen og nyd skovens ro fra vildmarksbadet. Her er desuden masser af hyggelige vandrestier, og kun 5 km væk findes også en strand, hvorfra I kan tage på kanotur.

Læs mere og book dit ophold her!

Skovens øje

Smuk og helt unik er nok de ord, der bedst beskriver denne hytte, som er placeret på en lille bakketop. Herfra kan I nyde udsigten til den smukke natur, der omgiver hytten, og føle jer helt små omringet af de høje fyrretræer. Der er mulighed for at bo fire personer i denne unikke hytte, og i de kolde årstider kan I spise morgenmad, og lave mad i køkkenet i fællesområdet, som ligger ca. 5 minutter fra hvor du bor. Her finder du også brusebad og toilet.

Læs mere og kom på venteliste her!

Glamping ved den svenske højkyst

Nyd det enkle liv midt i det centrale Sverige og oplev glamping på en økologisk gård. Her kommer I helt væk fra hverdagens stress og jag. Komforten er den, som du kender fra hoteller med lækre store senge, privat toilet og sauna, og brændeovn til at holde varmen, samt et vildmarksbad i sommermånederne. Morgen- og aftensmad bliver serveret for jer i grillhytten. Oplev en ferie hånd i hånd med den svenske natur, samtidig med at I nyder den højeste komfort.

Book dit ophold her!

Lej din helt egen lille Ø

Ønsker du en ferie helt isoleret fra omverdenen? Så er denne ø den perfekte mulighed. Her bor i nemlig helt alene, og kan nyde en ferie uden påvirkning fra omverdenen. Her oplever i ro og nærvær så snart i sætter fødderne på øens jord. Øen ligger i et fuglereservat, og man kan ofte se ørne flyve over søen. Osby-søen er en af Sveriges mest artsrige søer; geder, brasen, sandart, krebs, ål, ørred m.m. kan fanges fra øen eller fra båd.

Book dit ophold her!

Vi håber meget på at disse 6 overnatningsmuligheder i Sverige har inspireret dig til hvor du skal overnatte på jeres næste ferie til Sverige. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *