Bliv en del af GoGlamping

Hvad er GoGlamping?

GoGlamping er et voksende fællesskab af helt unikke overnatningsoplevelser. Vi mener ikke, at man skal gå på kompromis med sit miljømæssige fodaftryk for at få en helt enestående og anderledes rejseoplevelse.

Sådan fungerer det

Det er gratis

Det er nemt og helt gratis at tilmelde sig og du kan gøre det allerede i dag.  

Du bestemmer

Du bestemmer helt selv over dit opslag. Du fastsætter dine ledige datoer. Vi varetager dine interesser og hjælper dig med optimering og salg. 

Markedsføring

Du leverer det grafiske materiale, så skal vi nok sørge for resten. Vi fokuserer 100% på dine værditilbud og vil komme hele vejen rundt om netop dit produkt. 

Booker effektivt ind

"GoGlamping er altid til at få fat i, og ellers ringer de hurtigt tilbage. De er pligtopfyldende, hurtige og committede. De er fornuftige og seriøse, når der skal findes en løsning. GoGlamping booker effektivt gæster ind, og de gør det rigtige - ift. markedsføring, SEO, SoMe m.m."

Glamping i Fredensborg

Har du et fantastisk sted, men mangler en overnatningsmulighed?

Drømmer du også om at skabe unikke overnatningsoplevelser? Hos GoGlamping har vi gjort det nemt for dig. Du har muligheden for, at få sendt et komplet glamping sæt til dig. 

Plug and play

"En nem plug and play løsning. Alt blev leveret på kort tid og vi var hurtigt klar til, at sælge overnatninger. GoGlamping er nemt tilgængelige og altid nemme at få fat i."

Glamping på Sonnerupgaard Gods 

Anders Knudsen - Sonnerupgaard Gods

Start her

Udfyld nedenstående og vi kontakter dig hurtigst muligt!