De bedste glampingoplevelser i april

Vi har samlet de bedste glampingoplevelser i april, hvor du kan nyde et par forårsdage i det skønne danske land.

Uret er sat til sommertid, dagene bliver længere, og lyset er på vej tilbage. Findes der nogen bedre mulighed for at byde den lyse tid velkommen, end ved en tur på glamping?

Jylland

Ikonisk Airstream

Denne smukke airstream placeret på en hyggelig lille vingård i det idylliske Midtjylland. Her er mulighed for at slappe af, og nyde roen. Airstreamen er nemlig placeret midt i en hyggelig æbleplantage, hvor frugterne bruges til at brygge gårdens egen frugtvin.
Vi foreslår, at I forkæler jer selv med den lækre æblevin, og ønsker I den fulde forkælelse er muligt at tilkøbe lokal tapas, som passer til vinen.

Vognen er nyrenoveret i nordisk minimalistisk stil, men er en original Sovereign Airstream fra 1972. Den har endda fået installeret solceller på toppen, som blandt andet holder køleskabet koldt. 

Læs mere her.

Autentisk Vintønde

På vingården findes også disse to store 11.000 liters vintønder, som nu danner rammerne for en unik overnatningsoplevelse. En mere ideel placering findes vidst ikke til disse smukke italienske tønder. 

Oplev autenciteten ved disse unikke tønder, som engang har været fyldt med italiensk grappa, og fuldend dit ophold med den lækre lokalproducerede æblevin. 

Når i vågner her kan i glæde jer til at få serveret te, kaffe, æblemost, og lækker hjemmelavet morgenmad.

Læs mere her.

Glampingtelt

Safariteltet er den sidste overnatningsmulighed på den danske vingård. Udenfor finder du eget bålsted, hængekøje, udebruser og cowboy badekar med varmt vand. Stedet her er altså ideelt til afslapning. Snup et glas af gårdens lækre vin, læn dig tilbage i vildmarksbadet, og nyd udsigten.

Vi anbefaler at I fuldender jeres overnatningsoplevelse her med tilkøb af gårdens hjemmelavede tapas og tilhørende vine. 

Læs mere her.

Jurt i Mols Bjerge

Med udsigt til bjergene ligger denne smukke originale jurt fra Mongoliet. Jurten blev oprindeligt brugt som nomadetelt, du kan nu komme helt tæt på følelsen af at leve som nomade i forbindelse med din overnatning her. Man oplever en helt særlig ro, når man sidder her og kigger ud over landskabet.
Desuden er jurten indrettet med møbler i autentisk stil. Her er også installeret gulv samt varme, vand, brændeovn og egen bålplads.
Her i Mols Bjerge er naturen enestående, og der er massevis af ting at se og opleve. Vi foreslår at leje mountainbikes og gå på opdagelse, eller måske er I mere til en omgang disc-golf? 

Læs mere her.

Glamping i Egtved

Overnat i skovåbningen ved idyllisk birkeskov og med udsigt over den smukke sø.
I Egtved ligger nemlig dette hyggelige glampingtelt. Når I overnatter her, mærkes naturens ro i særdeleshed. Her er endda mulighed for fiskeri i søen. Området indbyder også til masser af udflugtsmuligheder, blandt andet kan I besøge Jelling-monumenterne, eller måske Vejle Kunstmuseum
Teltet er indrettet med dobbeltseng, køleskab, sofa med bord, te-køkken, brændeovn, mobilt gasblus og brætspil.
Udenfor venter desuden eget bålsted, hængekøje ved søbredden, egen terrasse med udepejs og lækre loungemøbler.

Læs mere her.

Containerhuse

Disse to containerhuse ligger i det nordlige Vestjylland. 2 skibscontainere er stablet ovenpå hinanden, og danner nu denne unikke overnatningsmulighed beliggende med udsigt over smukke marker, og ikke langt fra Vesterhavet.
Husene har to plan, og danner på den måde rammer for et soveværelse med dobbeltseng i stueplan og 2 sengepladser på første sal, der også fungerer som sofa. I alt bliver det til 4 sengepladser. I hovedbygningen 20 meter væk findes badeværelse, køkken, spisebord samt en stor stue. Denne del er fælles, og skal deles med gæster i den anden container.
Hvis I ønsker den fulde forkælelse, er det også muligt at bestille lækre madkasser på stedet.

Læs mere her.

Glamping i Nationalpark Thy

Ønsker du en overnatningsoplevelse tæt på rå natur, og med mulighed for at være aktiv? Så er Glamping i Nationalpark Thy den perfekte mulighed. Her overnatter I med højeste komfort i glampingteltet, som ligger midt i nationalparken, og ikke langt fra Klitmøller. Her kan I køre på mountainbikes på vilde tracks, eller surfe bølgen blå i “Cold Hawaii”.
Efter en lang dag fuld af frisk luft kan I med god samvittighed læne jer tilbage i den komfortable sofa, og måske nyde en god kop kaffe, eller et godt glas vin.
Stedet er lavet til hygge.
Teltet byder på romantisk indretning med bløde puder, der er lige til at synke ned i, og gør det svært ikke at slappe fuldstændig af. Gulvtæppet giver komfort og i teltet er der spil til en hyggelig aften.

Læs mere her.

Sjælland

Sonnerupgaard Gods

Midt i Nationalpark Skjoldungernes Land ligger glampingteltene på Sonnerupgaard Gods. Landskabet her er omgivet af skove, bakker og skønne enge.
Til hvert telt findes tilhørende campingområde med borde, bænke og egen bålplads, samt alt hvad du ellers skal bruge under opholdet. Madlavningenen foregår over bål, og i forbindelse med booking er der også mulighed for at tilkøbe en masse ekstra bålsnacks. Ellers skal I bare slappe af, nyde omgivelserne, og udforske den smukke natur.
Her er også mulighed for at benytte sig af de mange hyggelige landeveje, skovstier og markveje, hvor man kan gå ture. Er I til lidt mere aktion, er der også mulighed for at booke tur på ATV-safari. 

Læs mere og book dit ophold her!

Kulkran i Nordhavn

Trænger I til den ultimative luksusoplevelse for 2 personer, så kan I opleve en spa- og welnessoplevelse udover det sædvanlige med en overnatning i denne Kulkran i Nordhavn.
Kranen fungerer som et intimt enkeltværelsehotel, og er en af Københavns mest unikke og eksklusive overnatningsoplevelser. I har adgang til en intim lounge i det gamle styrehus, hvor gulv-til-loft-vinduet og den komfortable daybed skaber den perfekte setting til en romantisk stund. Slap af i jacuzzierne, og oplev udsigten fra de store vinduer, hvorfra i kan se ud over hav og kystlinje.
Bestil jeres morgenmad leveret til sengen præcis når det passer jer, og lad jer overvælde af den ypperligste luksusoplevelse.

Læs mere her.

Fyn

Det lille grønne hus

Denne fine trætophytte er placeret i et 200 år gammelt bøgetræ. Herfra kan I nyde den hyggeligste udsigt over landskabet, imens I nyder lyden af fuglesang, og selvfølgelig hinandens selskab. Her kan i komme helt ned i gear og træde ud af hverdagens rutiner.

Brug dagen med en god bog, et godt spil, eller en dejlig gåtur i den fredelige natur. Aftenen bruges bedst med et godt glas vin, omgivet af den hyggeligste belysning fra lanternerne. Her skal I ikke tænke på andet end at nyde hinandens selskab. Der er nemlig sørget for det hele, og alt forplejning er inklusiv. Morgenmaden bliver endda hejst op til jer i en lille kran. 

Læs mere her.

Glamping i det Sydfynske Øhav

Nær Tåsinge ligger en unik perle, der tilbyder velvære i højeste klasse. Dette er stedet for dig, som holder af wellness, afslapning og behandlinger. 

Der findes to forskellige overnatningsmuligheder, når du overnatter her. Første mulighed er disse luksuriøse glampingtelte.

Ønsker I at sove i telt, men stadig med komfort og luksus i topklasse, så er teltene helt ideelle. Her er nemlig både tæppe på gulvet, senge, lamper og et køleskab.
Når I vågner, kan dagen kickstartes med en morgentræning, eller måske en dukkert i det friske hav. Resten af de vågne timer bruges på rendyrket afslapning i wellnessområdet. Her findes både opvarmet pool, sauna og dampbad. Derudover er der også mulighed for at få behandlinger såsom fysioterapi, kranio-sakral terapi, massage, akupunktur, reformer-pilates og hydroterapi.

Læs mere her.

Trætelte

Den anden mulighed i det sydfynske øhav er disse trætelte, som henvender sig til dig, som ønsker en oplevelse endnu tættere på naturen. Disse telte er nemlig helt anderledes. Her holder du varmen med New Zealandske fåreskind, samtidig med, at du sover hævet over jorden.
Når du ligger her, falder du nærmest i ét med naturen. Lyt til skovens lyde og lad dig falde hen i en dejlig, dyb søvn. 

Når du så vågner igen, er der rigeligt at få dagens timer til at gå med. For eksempel kunne dagen startes med et dyp i havet. Stranden der hører til denne lokation er nemlig helt privat, og perfekt til dette formål.

Læs mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *