En helt speciel gave

En anderledes gave til personen, der har alt

Står du og mangler en gave til en helt speciel person? Er personen en af de der typer, som ikke umiddelbart står og mangler noget?
Vi kender det godt!
Derfor har vi også sørget for, at du nu kan give en sådan gave.

En unik overnatningsmulighed

Lad ham eller hende træde ind i det nye år med en afslappende ferie i baghånden. Måske har personen, der har alt, ikke brug for flere ting. Avocadodeleren, vinkøleren med navn på og cocktailmixeren har måske alle set sine dage. Som vi alle ved, ligger de blot og roder rundt i skufferne. Oplevelser bringer os sammen, skaber minder og har helt særlig betydning for os. Giv en gave med værdi. Giv et gavekort til en unik overnatningsmulighed hos GoGlamping.

Lige til at lægge under træet

Vi synes ikke, at du skal besværes. Det, at du har et ønske om at give dine kære noget af betydning i år, behøver ikke at gøre gavekøbet bøvlet. Derfor har vi gjort det super enkelt at give noget ekstraordinært. Du vælger blot en lokation til overnatningen og farven på æsken til gavekortet. Derfra tager vi over og sørger blandt andet for, at gaven skiller sig lidt ud under træet med en flot indpakning. Dit personlige præg er i fokus, når du vælger et helt unikt sted. Nemmere bliver det vist ikke at give en speciel, personlig og brugbar gave.

Ikke en hvilken som helst gaveæske

GoGlamping er samlingspunktet for unikke overnatningsoplevelser. Vores oplevelser spænder fra overnatninger i skovenes trætoppe, gamle vintønder og renoverede cirkusvogne til marklandskaber og lækker, dansk idyl. Det er overnatninger i særklasse. Nydelse, afslapning og natur er i højsædet.
Vælg din lokation til gaveæsken eller læs mere om os her.

Gaveæskerne indeholder et lækkert gavekort, træuld, snor samt til og fra kort.
Du kan vælge imellem en gaveæske i naturpap, turkisgrøn eller lyserød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *