5 gode grunde til at vælge glamping i Danmark

Vi har samlet 5 gode grunde til at du skal vælge glamping i Danmark!

Grund 1: Miljøvenlig ferie  

Det er nok ikke verdens største hemmelighed, at vores klassiske rejse- og ferievaner har en skadelig effekt på miljøet. Vi skal gøre en forskel, og det vil de fleste af os heldigvis.
Her kommer glamping ind som et glimrende alternativ. På glamping får du et afbræk fra hverdagen og samtidigt en unik og luksuriøs oplevelse. Glamping i Danmark er din mulighed for at holde en ferie og komme væk fra de vante rammer. Samtidig slipper du for flyveturens store CO2-regning. Hvis den korte tur fra dit hjem til en af GoGlampings lokationer er for stor en klimasynd til dig, kan du kompensere for dit udslip af CO2 igennem vores samarbejdspartner RenSti.

Grund 2: Luksus i naturen

Flere af os bor i store eller mellemstore byer, hvor der kan være langt til naturen. Mange af os vil gerne tættere på naturen, men vi har samtidig fået opbygget et vist minimumskrav til hvor bekvem en ferie, vi ønsker. Luksus og bekvemmelighed er ikke noget, man associerer med et liggeunderlag i et selvopsat telt eller et shelter. Eller for den sags skyld med en campingplads. Det gør man dog med et af GoGlampings telte eller trætophuse, der kan ses nedenfor.

GoGlamping trætophytte

Grund 3: Sammenhold

En tur ud i naturen er en glimrende mulighed for at komme nærmere på de mennesker, som du holder mest af. Ligegyldigt om det er din fjerne teenagedatter eller din nye kæreste. Ting, som I kan lave sammen, er der masser af. Gå en tur i skoven eller snup en dukkert i en af de danske badesøer. Nyd aftenen ved bålet og spil et bræt- eller kortspil, mens I spiser den mad, I har lavet over bålet sammen. Senere på aftenen kan I tage et glas dansk rosévin, mens I kommer hinanden nærmere ved.

GoGlamping x Dansk rosé - Grandsvin

Grund 4: Digital Detox

Af de 5 gode grunde har de ovenstående aktiviteter nogle væsentlige ting tilfælles. De to vigtigste er, at man kommer tættere på naturen, mens man får et afbræk fra sin telefon og diverse andre skærme. Glamping er den helt rigtige måde at få presset din ugentlige skærmtid ned på. Vigtigst af alt, lægger du ikke din mobil fra dig blot for at lægge den fra dig. Du lægger den, fordi du får nogle helt andre ting at tage dig til.

Grund 5: Unik oplevelse

De ovennævnte grunde er blot nogle af mange årsager til, at glamping i Danmark er en helt unik oplevelse. Noget som andre ferieoplevelser simpelthen har svært ved at leve op til. Du kan sagtens tage i sommerhus eller på charterferie, men når du er tilbage på studie- eller arbejdspladsen, vil du have flere opmærksomme lyttere i kantinen, når du fortæller om, hvordan du lavede din aftensmad over et bål, frem for hvordan du gik amok i en buffeten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *