Glamping i Danmark

Unikke overnatninger i Danmark

Glamping i Danmark er for dig, der vil opleve glamour og camping på samme tid. GoGlamping tilbyder overnatningsmuligheder både i Jylland, på Fyn, på Sjælland og på Bornholm. 

Glamping i Jylland

Oplev naturen i Jylland med GoGlampings glamourøse overnatningsmuligheder. 

Autentisk vintønde

Tæt på Randers – Luksuscamping i en autentisk vintønde for 2 personer. Overnat i en italiensk 11.000 liters vintønde på et dansk frugtvineri. 

Glamping på dansk vingård

Tæt på Randers – Glamping på dansk vingård for 2 personer. Overnat i jeres egen helt private “safaricamp” – selvforkælelse i pagt med naturen.

Svævende tipi

Tæt på Aalborg – Når du træder ind i den svævende tipi, er du stadig omgivet af naturen. Teltdugen er nemlig lavet af et gennemsigtigt materiale, som forbinder dig med dine omgivelser.

Glamping på Skovgaardsminde

Tæt på Aalborg – Hos Lisanne og Karina på Skovgaardsminde er nærvær i fokus. Her bliver du mødt med nordjysk charme, hyggelige omgivelser og lokale råvarer. 

Overnat i en ikonisk Airstream

Tæt på Randers – Oplev en ægte amerikansk airstream. Luksuscamping i en Airstream for 2 personer. Unik overnatning i idylliske omgivelser i Midtjylland.

Overnat i et containerhus

Tæt på Holstebro – Containerhusene er lavet af 2 skibscontainere, der er stablet ovenpå hinanden. Det giver et soveværelse med dobbeltseng i stueplan og 2 sengepladser.

Unikke skovtelte

Tæt på Aalborg – Overnat i skovens dybe, stille ro. I disse hyggelige skovtelte kommer du helt tæt på naturen. Her handler det om at få fuldstændig ro i krop og sjæl. 

Overnat mellem trætoppene

Tæt på Randers – Unik oplevelse midt i skoven. Sov midt i trætoppene med springende egern og smukke fugle lige uden for de panoramiske vinduer i rolige, naturlige omgivelser. 

Militærvogn

Tæt på Aabenraa – Militærvogn i det fri. Den er skudsikker, den er ægte og den er lidt af en oplevelse. Den er blevet ombygget, så I kan få lov at opleve den helt særlige oplevelse, som det er at sove i den.

Glampingvogne

Tæt på Aabenraa – Prøv det minimalistiske liv i naturskønne omgivelser. Måske er du også blevet inspireret af trends som downsizing, minimalism og tiny living. 

Industriel vogn

Tæt på Aabenraa – Har du nogle gange lyst til at falde fuldstændig til ro? Oplever du også, at naturen simpelthen er genial til netop det formål? Med denne vogn kommer du helt tæt på naturen. 

Cirkusvogn

Tæt på Aabenraa – Overnat i en cirkusvogn. En sjov og anderledes oplevelse i naturen. Elefanter, akrobater og klovne. En stemning der er svær at efterligne, men måske dufter denne vogn alligevel lidt af det.

Glamping i Nationalpark Thy

Tæt på Thisted – Glamping i Nationalpark Thy er til dig, der vil have det lækkert og samtidigt befinde dig midt i Thys smukke og rå natur. Her læner man sig tilbage i sofaen efter en vandretur i Nationalpark Thy.

Jurt i Mols Bjerge

Tæt på Aarhus – Jurt i Mols Bjerge er et romantisk hideaway, hvor rammerne, naturen og stemningen giver mulighed for en unik oplevelse i Mols Bjerge – når man sidder i jurten og kigger ud over landskabet, giver det en helt særlig ro.

Glamping på Fyn

Oplev det Sydfynske Øhav med GoGlamping, og få glamourøs komfort på din ferie. 

Glamping i det Sydfynske Øhav

Tæt på Svendborg – Luksusophold i særklasse. Her er der fokus på dit velvære, og der er i den grad sørget for, at din tur bliver en helt igennem lækker oplevelse. 

Glamping på Ærø 

Tæt på Ærøskøbing – På Ærø står tiden helt stille – så stille, at du kan høre dig selv. Det mest naturlige herovre er at tage sig tid og bruge den til at nyde naturen og hinanden.

Det lille grønne hus

Tæt på Svendborg – Træd ud af din travle hverdag og besøg denne hyggelige trætophytte, som er bygget i et 200 år gammelt bøgetræ. Her skal I kun fokusere på at nyde udsigten over landskabet, fuglesang og hinanden.

Glamping på Sjælland

Oplev glamour og camping på Sjælland med GoGlampings overnatningsmuligheder.   

Glamping på Sonnerupgaard Gods

Tæt på Roskilde – Glamping teltene på Sonnerupgaard Gods ligger i et stort, kuperet landskab omgivet af skove, bakker og enge i skønne Nationalparken Skjoldungernes Land. 

Glamping på Bornholm

Oplev glamping på Bornholm med disse unikke overnatningsmuligheder.   

Overnat i en jurt på Bornholm

Tæt på Gudhjem – Overnat i en jurt på Bornholm, og oplev vores smukke, fuldt møblerede kirgisiske jurt. En unik og magisk oplevelse, hvor man som gæst har sit eget private sted, omgivet af enge og skov.

Glamping i hjertet af Bornholm

Tæt på Gudhjem – Oplev glamping i hjertet af Bornholm, og bo i dette smukke lotus belle telt. Teltet er placeret på engen i skyggen af valnøddetræerne, og kun få meter fra Danmarks højeste vandfald. Teltet er et smukt håndlavet lærredstelt med en lys og luftig atmosfære.

Glamping ved en lille å

Tæt på Gudhjem – Oplev glamping ved en lille å, og bo i dette smukke lotus belle telt. Teltet er placeret i en idyllisk skovrydning, kun få meter fra Danmarks højeste vandfald.

Glamping i andre lande

Glamping i Sverige 

Vi tilbyder også Glamping i Sverige, som er for dig, der vil opleve den smukke svenske natur på en unik og komfortabel måde. GoGlamping tilbyder overnatningsmuligheder i hele Sverige – både i Götaland, Svealand og Norrland. Se mere her. 

Glamping i Norge 

Glamping i Norge er en anderledes måde at opleve den unikke og rå norske natur på. Udforsk GoGlampings unikke overnatninger i Norge herunder.  Se mere her