Glamping i Danmark

Unikke overnatninger i Danmark

Glamping i Danmark er for dig, der vil opleve glamour og camping på samme tid. GoGlamping tilbyder overnatningsmuligheder både i Jylland, på Fyn og på Sjælland. 

Glamping i Jylland

Oplev naturen i Jylland med GoGlampings glamourøse overnatningsmuligheder. 

Autentisk vintønde

Tæt på Randers - Luksuscamping i en autentisk vintønde for 2 personer. Overnat i en italiensk 11.000 liters vintønde på et dansk frugtvineri. 

Glamping på dansk vingård

Tæt på Randers - Glamping på dansk vingård for 2 personer. Overnat i jeres egen helt private “safaricamp” – selvforkælelse i pagt med naturen.

Svævende tipi

Tæt på Aalborg - Når du træder ind i den svævende tipi, er du stadig omgivet af naturen. Teltdugen er nemlig lavet af et gennemsigtigt materiale, som forbinder dig med dine omgivelser.

Glamping på Skovgaardsminde

Tæt på Aalborg - Hos Lisanne og Karina på Skovgaardsminde er nærvær i fokus. Her bliver du mødt med nordjysk charme, hyggelige omgivelser og lokale råvarer. 

Overnat i en ikonisk Airstream

Tæt på Randers - Oplev en ægte amerikansk airstream. Luksuscamping i en Airstream for 2 personer. Unik overnatning i idylliske omgivelser i Midtjylland.

Overnat i et containerhus

Tæt på Holstebro - Containerhusene er lavet af 2 skibscontainere, der er stablet ovenpå hinanden. Det giver et soveværelse med dobbeltseng i stueplan og 2 sengepladser.

Unikke skovtelte

Tæt på Aalborg - Overnat i skovens dybe, stille ro. I disse hyggelige skovtelte kommer du helt tæt på naturen. Her handler det om at få fuldstændig ro i krop og sjæl. 

Overnat mellem trætoppene

Tæt på Randers - Unik oplevelse midt i skoven. Sov midt i trætoppene med springende egern og smukke fugle lige uden for de panoramiske vinduer i rolige, naturlige omgivelser. 

Militærvogn

Tæt på Aabenraa - Militærvogn i det fri. Den er skudsikker, den er ægte og den er lidt af en oplevelse. Den er blevet ombygget, så I kan få lov at opleve den helt særlige oplevelse, som det er at sove i den.

Glampingvogne

Tæt på Aabenraa - Prøv det minimalistiske liv i naturskønne omgivelser. Måske er du også blevet inspireret af trends som downsizing, minimalism og tiny living. 

Industriel vogn

Tæt på Aabenraa - Har du nogle gange lyst til at falde fuldstændig til ro? Oplever du også, at naturen simpelthen er genial til netop det formål? Med denne vogn kommer du helt tæt på naturen. 

Cirkusvogn

Tæt på Aabenraa - Overnat i en cirkusvogn. En sjov og anderledes oplevelse i naturen. Elefanter, akrobater og klovne. En stemning der er svær at efterligne, men måske dufter denne vogn alligevel lidt af det.

Skolebus

Tæt på Aabenraa - Skolebus, der har rejst hele Danmark rundt. Der er en ganske særlig atmosfære i og omkring den spektakulære bus. Denne bus har et hav af oplevelser på bagen.

Løvtag

Tæt på Hadsund - Overnat i toppen af skoven. Dette helt unikke trætophotel består af tre ekslusive hytter – Et, Ly og Ro. De eksklusive trætophytter er tegnet af den danske arkitekt Sigurd Larsen. 

Glamping i Nationalpark Thy

Tæt på Thisted - Glamping i Nationalpark Thy er til dig, der vil have det lækkert og samtidigt befinde dig midt i Thys smukke og rå natur. Her læner man sig tilbage i sofaen efter en vandretur i Nationalpark Thy.

Glamping på Fyn

Oplev det Sydfynske Øhav med GoGlamping, og få glamourøs komfort på din ferie. 

Glamping i det Sydfynske Øhav

Tæt på Svendborg - Luksusophold i særklasse. Her er der fokus på dit velvære, og der er i den grad sørget for, at din tur bliver en helt igennem lækker oplevelse. 

Glamping på Ærø 

Tæt på Ærøskøbing - På Ærø står tiden helt stille – så stille, at du kan høre dig selv. Det mest naturlige herovre er at tage sig tid og bruge den til at nyde naturen og hinanden.

Glamping på Sjælland

Oplev glamour og camping på Sjælland med GoGlampings overnatningsmuligheder.   

Glamping på Sonnerupgaard Gods

Tæt på Roskilde - Glamping teltene på Sonnerupgaard Gods ligger i et stort, kuperet landskab omgivet af skove, bakker og enge i skønne Nationalparken Skjoldungernes Land. 

Glamping i Fredensborg

Tæt på Hillerød - Disse fantastiske telte ligger omkring en lille skovsø på en gård med 14 tønder land midt i det nordsjællandske landskab.

Unik trætophytte

Tæt på Roskilde - Anderledes overnatning i trætophytte. Midt i skoven i seks meters højde kan to personer opleve skoven og stilheden helt tæt på – og overnatte i ekslusive omgivelser.