Glamping i Norge

Unikke overnatninger i Norge

Glamping i Norge er en anderledes måde at opleve den unikke og rå norske natur på. Udforsk GoGlampings unikke overnatninger i Norge herunder. 

Glamping i Innlandet

Oplev den sydlige del af Norge med GoGlampings glamourøse overnatningsmuligheder. 

Hyggelig lille trætophytte i Norge

Tæt på Oslo – Hytten har panoramaudsigt over vandfaldet, bjergene og den omkringliggende skov. Denne hytte er vidunderlig og med en hyggelig stue, åbent tilhørende køkken. 

Magiske trætophytter i Norge.

Tæt på Oslo – Trætophytten er på 25 m2 plus en rummelig hems. Trætophytten er udstyret med en delikat møbleret stue med åbent køkken og et separat soveværelse med dobbeltseng nedenunder. 

Grankogle hytten

Tæt på Oslo – Denne håndlavede hytte med panorama søudsigt, ligger 30 minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen og ca. 1 times kørsel fra Oslo centrum. Her kan I læne jer tilbage og nyde den smukke norske natur. 

Glamping i Rogalandet

Oplev Rogalandet i den sydlige del af Norge med en unik overnatningsoplevelse. Her i Rogalandet er der massere af kyst med fjorde, strande og øer, 

Nordsø Kuplen

Tæt på Stavanger – Du kommer ikke tættere på havet! Kuplen er nemlig placeret med udsigt direkte over Nordsøen. Oplev at falde i søvn til lyden af bølgernes skvulpen imens du nyder synet af nattehimlen fra sengen.

Glamping i Nordland

Oplev naturen fra en af GoGlamping unikke overnatningsoplevelser i den nordlige del af Norge. 

Unik kuppel i Norge

Tæt på Bodø – Denne kuppel ligger lige ved kysten og har 360 graders unik udsigt. I skoven omkring kuplen er der plads til afslapning i hængekøjer og gåture. 

Glamping i Troms og Finnmark

Oplev naturen som aldrig før fra en af GoGlamping unikke overnatningsoplevelser i den helt nordlige del af Norge i Troms og Finnmark. 

Unik kuppel i Norge

Tæt på Tromsø – Her tilbydes en eksklusiv indkvartering inklusiv 3-retters menu, morgenmad og sauna, for op til 6 personer fordelt på 3 fantastiske igloer. 

Unik kuppel i Norge

Tæt på Tromsø – Oplev Glamping i det arktiske øhav, og kom tættere på naturen. Stedet her er et paradis for kajakroning, vandreture og fiskeri. I vintertiden kan du også stå på ski og tage på vandretur med snesko.

Glamping i andre lande

Glamping i Sverige 

Vi tilbyder også Glamping i Sverige, som er for dig, der vil opleve den smukke svenske natur på en unik og komfortabel måde. GoGlamping tilbyder overnatningsmuligheder i hele Sverige – både i Götaland, Svealand og Norrland. Se mere her. 

Glamping i Danmark 

Glamping i Danmark er for dig, der vil opleve glamour og camping på samme tid. GoGlamping tilbyder overnatningsmuligheder både i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Se mere her