Glamping i Sverige

Unikke overnatninger i Sverige

Glamping i Sverige er en helt unik måde at opleve den smukke svenske natur på. Udforsk GoGlampings unikke overnatninger i sverige herunder. 

Glamping i Götaland

Oplev den sydlige del af Sverige med GoGlampings glamourøse overnatningsmuligheder. 

Lej en ø

Tæt på København – I får jeres helt egen ø kun to timers kørsel fra København. Et helt unikt og naturligt paradis i den svenske natur.  

Skovens rede

Tæt på Norrköping – Oplev skovens harmoni fra din helt egen lille træhytte i det svenske. I har adgang til jeres eget unikke vildmarksbad, egen bålplads og en hængekøje til to. Tænd op i bålet om aftenen og nyd skovens ro fra vildmarksbadet.

Glamping i Svealand

Oplev naturen fra en af GoGlamping unikke overnatningsoplevelser i den midterste del af Sverige. 

Svævende kuppel

Tæt på Gävle – Overnat i en stor rød måne, der svæver mellem træerne i 3 meters højde. Om aftenen kan du nyde stjernehimlem gennem loftvinduet. Kupplen hænger mellem to lange fyrretræer 

Skovens øje

Tæt på Gävle – Oplev de smukke svenske omgivelser fra hytten, som ligger på en lille bakketop omgivet af høje fyrretræer. I hytten er der brændeovn og gulvvarme og den er derfor perfekt til alle årstider.

Glamping i Norrland

Oplev glamping i den nordlige del af Sverige.

Glamping ved den svenske Høj kyst

Tæt på Örnsköldsvik – En fantastisk oplevelse i den svenske natur. Her oplever du en ægte skandinaviske nat i et glamping telt, hvor du har muligheden for, at komme væk fra hverdagens stress og jag.

Flydende Panoramahytte

Tæt på Jokkmokk – Her midt i mødet mellem arktisk vildskab og den samiske kultur, finder man denne bæredygtige og miljøvenlige luksussuite til to.

Glamping i andre lande

Glamping i Norge

Glamping i Norge er en anderledes måde at opleve den unikke og rå norske natur på. Udforsk GoGlampings unikke overnatninger i Norge herunder.  Se mere her

Glamping i Danmark 

Glamping i Danmark er for dig, der vil opleve glamour og camping på samme tid. GoGlamping tilbyder overnatningsmuligheder både i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Se mere her