GoGlamping på Skovgaardsminde

Nærvær og nordjysk charme: Skovgaardsminde er ægte landidyl

Sidder du og overvejer en ferie i Danmark? Måske kunne du tænke dig at prøve glamping i Danmark? To kilometer fra Hou strand i Nordjylland, på Skovgaardsminde, bor Lisanne og Karina. En stor og hyggelig landejendom fra 1867 med mark og skov så langt øjet rækker.

Gedigen råhygge i naturen

Slå øjnene op og begiv dig ud gennem teltet. Lav dig en kop kaffe og æg over bålet sammen med familien. Tag dig et blik hen over engen, som du bor lige ved siden af, og videre udover det smukke danske marklandskab. Mens fuglene kvidrer, kan I nu tage en snak om, hvad dagens aktiviteter skal bestå af. Hvis ikke I skal en tur til den lille by, der ligger to kilometer væk, kan det være, at I skal en tur i skoven? Hou skov rummer nemlig et utroligt aktivt fugle- og dyreliv, hvor I virkelig kan tage på opdagelse. Måske skal I følge skovturen op med en fantastisk vandretur? Tag for eksempel Nordsøstien, der ligger blot halvtreds meter fra jeres teltplads, hvor smukke cykelruter og udsøgte vandreture strækker sig langs hele Nordjylland. Efter en sådan dag kan man godt være lidt træt i benene. Træk jer tilbage til campen, få startet bålet op og læn jer tilbage i familiens skød. Bålmad og kortspil på en lun sommeraften, endnu en uforglemmelig dag på glamping er overstået.

Dansk sommeridyl

Det danske sommerland byder som bekendt på idyl og hygge – også når du ikke er i skoven. Området mellem Hou og Hals er et stort sommerhusområde. Klikkende cykler og store smil vidner om den helt rigtige feriestemning. I bor som sagt tæt på en lille by. Den lille fiskerby Hou med en fin lystbådehavn med klitter og strand til begge sider. Kattegat og Limfjorden er kendt for det gode fiskeri, måske det var noget for jer? Om ikke andet er havnen fyldt med kræmmer- og loppemarkeder hele sommeren, og der er jo ikke noget som en god is på havnen.

Saltvand i håret

Måske er I kommet til Skovgaardsminde udelukkende for dette. Området byder nemlig på nogle dejlige strande. Om du er til strandtennis eller er en af dem, som elsker at slikke sol hele dagen, så er mulighederne åbne. I lejer bare et par cykler af Lisanne og Karina, og så er det derudad. Er du den friske type, så er det også et populært valg at leje et par SUP’er til at have med. På den måde kan du nyde aftensolen enten oprejst på vandet eller samlet på stranden. Det kan også være, at I lige når hjem til at nyde solnedgangen ved jeres smukke glampingsted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *