Huskeliste når du skal på glamping

Ting 1: Badetøj

Vi har massere af dejlige badesøer overalt i det Danmark, og nogle af disse er selvfølgelig tæt på GoGlampings lokationer. Værd at nævne er helt klart Avnsø Badesø tæt ved Sonnerupgaard Gods. Den er kåret som en af Danmarks reneste badesøer. Hvis sommeren bliver dejlig varm, som vi håber, så er der ingen undskyldning for ikke at tage en hurtig dukkert. Så husk at pakke din bikini, badeshorts, speedos, mankini eller hvad du end foretrækker at bade i.

Ting 2: Spil

Manglen på elektricitet gør, at du ikke har mulighed for at tage dit kæmpe gaming setup med hjemmefra. I stedet for at holde lan parties med dine klaner, bør du forberede dig på at udfordre husfreden med et intenst spil Uno. Ellers vil du måske blære dig med al din nytteløse paratviden om løst og fast, kan du æde ost i Trivial Pursuit som en sulten mus. Om du er til det ene eller det andet, bør der være mindst et kort- eller brætspil i din bagage.

Ting 3: Varmt tøj

Der findes ikke dårligt vejr, der findes kun dårlig påklædning. Vi kender alt for godt det med, at vejrudsigten lover fuld sol, og vi kun pakker shorts og t-shirts. Det outfit fungerer perfekt, lige indtil solen går ned. Så vil man pludselig opgive hele sin garderobe for et par lange bukser, en hættetrøje og et varmt tæppe. Når du nu har muligheden for at nyde en stjernespækket himmel, mens du kan høre de sidste gløder fra dit bål brænde ud, så må du for guds skyld huske at pakke noget varmt tøj til efter mørkets frembrud.
Skulle vejret ikke blive til glamping i Danmark, så har vi vores Vind- og Vejrgaranti – vind hver gang!

Ting 4: En god bog

Ferie er den traditionelle periode for at komme helt ajour med de bøger, som du vil/skal have læst. Ligegyldigt om det er en tung teoretisk fagbog for at være skarp på arbejdet, en litterær klassiker (som du endelig har taget dig sammen til at læse), eller om det er en Harry Potter-bog til at læse højt for de små, så vil vi til enhver tid anbefale vores gæster at tage en god bog med, som de kan nyde under solen. Hvis du er en doven læser, så er der altid muligheden for at lytte til lydbog eller podcast.

Ting 5: Godt humør

Som Esben Bjerre og Peter Falktoft har sagt gentagne gange, så ”husk nu det gode humør for helvede”, og det kunne vi ikke have sagt bedre selv. Vi har kun den sjov, som vi selv laver, og en sund portion af det gode humør er selvfølgelig en hovedingrediens i opskriften til glamping i Danmark. Så hvis du møder vores lokationer med den rette indstilling, skal du nok få oplevet naturen som aldrig før.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *