GoGlamping logo PNG

Om os

Vores historie

GoGlamping er stedet, der samler alle unikke overnatningsoplevelser ét sted! Vi imødekommer danskernes ønske om at spare miljøet, og samtidig opleve noget helt unikt inden for landets grænser. GoGlamping startede i 2019 med at sælge glamping, som nogle af de første i Danmark.
Vores første telte stod, og står stadig, på Sonnerupgaard Gods i Nationalparken Skjoldungernes Land.

Vi vil imødekomme danskernes ønske om at holde en CO2 venlig ferie, og samtidigt opleve noget unikt.
I forlængelse med udarbejdelsen af vores nye website tænkte vi derfor – “Hvorfor kun have vores egne telte på vores hjemmesiden? Hvorfor ikke samle alle unikke overnatninger ét sted?”.
Så det var præcis hvad vi gjorde.

Mission, vision og værdier

 

Mission

GoGlamping er stedet, der samler alle unikke overnatningsoplevelser et sted! Vi imødekommer danskernes ønske om at spare miljøet og samtidig opleve noget helt unikt inden for landets grænser. 

Vision

GoGlamping ønsker at bidrage til at formindske verdens CO2 udslip, værne om lokalmiljøerne og skabe uforglemmelige minder igennem unikke oplevelser. 

Værdier

God stemning, top komfort og bekvemmelighed skal altid være at finde hos GoGlamping. Hygge, nærvær og nydelse udgør grundstenene i ethvert ophold hos os.

GoGlamping telt

Opstarten

“Glamping er et spændende koncept, der allerede har fået medvind i udlandet, især i USA, Norge og Sverige. Glamping er glamourøs camping, der kombinerer naturoplevelser med komfort. Hidtil har der ikke været mange muligheder for glamping i Danmark, men det vil to unge iværksættere ændre på. De har startet GoGlamping.dk, som udlejer lækre, komfortable telte i smukke naturomgivelser, hvor man kan få oplevelsen af camping med mad over bål, men uden at skulle ligge på et tyndt liggeunderlag i et koldt telt.

Stifter og CEO i Go Glamping, Magnus Schou, fik oprindeligt idéen om et koncept inspireret af DR2-programmet Nak og Æd under et entreprenørvalgfag på CPH Business, hvor han læste til markedsføringsøkonom. I oktober 2018 gik han i gang med projektet, der hurtigt blev til Go Glamping, sammen med partneren, Anton North, der er ved at læse til logistikøkonom. De to makkere på henholdsvis 23 og 22 år er godt i gang med at sprede glamping-konceptet ud til den danske befolkning….”  Læs mere her 

CO2-venlig ferie

For at formindske vores CO2-udslip gælder det naturligvis om ikke at rejse for langt væk. En ferie i eget land er bedre end en tur til Italien, som omvendt er bedre end en tur østpå.

Bilferie i Danmark (600km)

CO2-aftryk: 22,2kg pr. bil. 

Bilferie til Rom (4.000 km)

CO2-aftryk: 1.320kg pr. person.

Omtaler

Virkelig lækkert sted med en fantastisk udsigt, flot og stilfuld indretning og en skøn seng med gode dyner. Det var gennemtænktr og der var alt hvad man skulle bruge. Fin løsning til toiletforhold. 
– Stinne

Et helt igennem fantastisk og unikt sted! Som at komme til din egen lille private oase midt i den danske natur. Tipien er simpelthen så hyggeligt indrettet med en rigtig seng og man vågner op med udsigt ud over markerne til fuglekvidder og varm kaffe. Omgivelserne med bål, bord og ‘sofa’ indbyder også til totalt afslapning. Og super modtagelse og rundvisning, vi sender en kæmpe anbefaling her fra! Husk at tage en badetur i Avnsø, ikke så langt derfra 🙂
– Camilla

Helt fantastisk, anerledes og unik oplevelse. Rigtig god information fra udbyder og omgivelser der bestemt levede op til forventningerne. Kan bestemt anbefales!
– Theis

Levede fuldstændigt op til forventningerne og mere til. Magis! Og selv med en nat med øsende regnvejr var vi godt i ly i et varmt og tørt telt. Kan kun anbefales 🙂
– Louise

Magnus Emil Holst Schou - CEO GoGlamping

Magnus

CEO &  Co – founder

Anton Frederik North - COO GoGlamping

Anton 

COO & Co – founder