Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det?

For at kunne booke et ophold til dig, skal vi bruge basale oplysninger som navn, foretrukne kontaktoplysninger, adresse og dine betalingsoplysninger.

Hovedårsagen til at vi samler dine personoplysninger er, er for at sikre at vi kan give dig den bedst mulige service.
Vi bruger også dine data til at kontakte og informere dig om vores nyeste tilbud og særtilbud og om andre produkter eller tjenester, som vi ser relevante for dig.

Ved køb på GoGlampings side, indsamler vi typisk data som navn, adresse, e-mail adresse og telefonnummer. Alt data fra din betaling behandles krypteret hos tredjepart, Stripe, og opbevares derfor ikke hos os.

Når du har booket en oplevelse hos eller igennem os, bruger vi dine personoplysninger til at sende dig en ordre bekræftelse og andre nødvendige oplysninger for dit ophold.

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, gemmer vi dit navn og e-mail adresse.
Samtidigt opsamler vi din købshistorik og brugsmønstre for at matche de bedst mulige tilbud til dig.

Vi gemmer dine kontaktoplysninger, så længe du modtager nyhedsbrevet. Hvis du afmelder nyhedsbrevet, sletter vi dine oplysninger.

Hvem vi deler dine data med?

For at kunne skabe de mest unikke overnatningsoplevelser for dig, har vi samarbejdspartnere rundt omkring i landet. Derfor er det nødvendigt at vi deler dine personoplysninger med disse, for at din bestilling kan udføres.

Vores samarbejdspartnere har alle skrevet under på en databeskyttelseskontrakt, så dine data bliver opbevaret korrekt. Dine oplysninger bliver derfor kun brugt til afviklingen af din overnatning.

Hvor længe vi gemmer dine data?

Vi opbevarer din personoplysninger, så længe vi finder det nødvendigt og så længe det er tilladt jf. den gældende lovgivning om behandling af personoplysninger.

Hvilke rettigheder har du over dine data?

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, så sletter vi dine personoplysninger.
For at trække dit samtykke tilbage, skal du blot skrive en mail til os på info@goglamping.dk – så hjælper vi dig herfra.