Staycation: 5 grunde til at du skal holde ferie i Danmark

Ude godt, hjemme bedst – staycation allerbedst. Er du en af dem, der har overvejet at skifte lange og dyre flyveture ud med en ferie i Danmark? Du er ikke alene, som gode gamle Sebastian synger det. Kolde øl i de lange sommernætter, grillmad til du sprækker eller måske noget helt nyt med Glamping i Danmark? Uanset hvad du er til, så er Danmark et dejligt land. Det vidste Shu-bi-dua, det ved du. Pak tasken og gå på opdagelse i din egen baghave.

 

1. Et land, der byder på mere, end man lige tænker over
Bindingsværk og stråtækte tage, bølgende marklandskab og finurlige skove. Det lyder måske som et eventyr, men det er altså ‘bare’ Danmark. Dansk staycation er på fremfærd, og måske er det ikke så mærkeligt. Vi elsker de små markeder, den gode mad og den skønne natur. Vi ved, hvor hyggelig stemningen i det danske sommerland er.

2. danmark er en populær rejsedestination
Lonely Planet, amerikanske medier og rejselystne mennesker verden over peger mod os som rejsedestination. Det gør de med god grund. Nogle gange kan man have så travlt med at sidde med næsen nede i Momondo. Man glemmer helt, hvad der findes af muligheder inden for et par hundrede kilometers afstand. Verden har set det, og det er ved at gå op for flere og flere danskere. Danmark er en fed rejsedestination.

3. Turist indenfor egne grænser

Oplevelser kan være mange ting. Dog er det er en ganske særlig en af slagsen at opleve sit eget land enten for første gang eller på ny. Har du eksempelvis badet i vildmarksbad og klappet geder på Ærø eller overnattet i trætoppene i Hadsund? Vi elsker at søge på Tripadvisor, når vi er i udlandet. Husk at Danmark også bugner af fantastiske muligheder for at lege turist og prøve noget nyt. 

4. Kom tættere på rødderne

Staycation handler altså ikke bare om at blive hjemme. Det handler om at udforske og opleve. På samme måde som med en almindelig rejse til udlandet. En rejse til udlandet kan gøre os kloge på en anden kultur eller en anden måde at leve på. En ferie i Danmark kan virkelig også overraske. Du kommer helt sikkert til at støde på sjove og skæve eksistenser, der lever anderledes. Ferie i Danmark kan endda gøre os interesseret i vores egen kultur. Den kan måske endda bringe os tættere på os selv.

5. Natur og hygge

Det er jo så dejligt med frisk luft, himlen som loft og græsset som gulv. Hvis man endda kan tilføje familiehygge med bål og kortspil, så er den hjemme. Alt det kan du gøre, uden at du behøver iføre dig den klassiske campinguniform. Glamping i Danmark er nemlig et glimrende bud på din næste staycation. 

1 kommentar

  1. Pingback:Oplev Glamping i Danmark ? - se mere på GoGlamping

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *