Italien og Midtjylland har aldrig passet bedre sammen

Italien og Midtjylland har aldrig passet bedre sammen: overnat i en kæmpe vintønde

Hvad har Italiens vine, grappa og gastronomi til fælles? Du kan sikkert godt finde et par ligheder, men i hvert fald danner de rammen om en fantastisk oplevelse med overnatning i en autentisk vintønde. Når vinproducenter taler om, at deres vin bliver plejet omhyggeligt, er det ikke for sjov. Her gælder det samme for dig, hvor du nu kan lade en af disse 11.000 liters vintønde være din base i en helt ekstraordinær glampingoplevelse.

Autentisk fordi det er ægte

Ahh… Fred og ro. Er der en bedre anledning til at nyde tilværelsen? Det skulle da lige være et glas vin i verdensklasse. Det kunne måske også være en lækkert anrettet tapas. Det kunne også være begge dele på en terrasse foran en virkelig smuk vintønde, hvori du tilbringer natten. Den har indtil for to år siden prydet en vingård i Italien. Hvor den før indeholdt grappa i store mængder, er det nu stedet, hvor du lægger hovedet på puden. Efter en absolut afslappende dag med kvalitet og lækkerier i højsædet, er det vel yderst passende. Du kommer i hvert fald ikke tættere på en autentisk oplevelse i nydelsens tegn, end du gør i netop disse fantastiske omgivelser.

Et vineri, en æbleplantage og vidunderlig behandling

Passion er et nøgleord for de mennesker, der har sørget for, at du kan få lov at opleve netop dette. De producerer anerkendte produkter, som du både kan finde i vinbutikker og på restauranter. Det midtjyske frugtvineri, hvor du forkæler dine smagssanser, er en aldeles perfekt kombination af charme, forkælelse og unikhed. Menuen er moderne, omgivelserne et maleri værdigt og frugterne er kun de bedste. Når de morgentrætte øjne måske mere har brug for koffein end alkohol, så skal du altså heller ikke her nøjes. Kaffe, te, æblemost og lidt lækker, hjemmelavet morgenmad er en fast del af opholdet.

En anderledes oplevelse med en helt speciel charme

Måske du har en passion for vin eller gastronomi. Måske du bare synes, at det kunne være sjovt at bo i en connaisseurers fantasier. Oplevelsen er for alle, om du blot vil snuse til vinen eller så at sige: hoppe i tønden. Der er kræset om klassisk stilrenhed, og én ting er ret sikkert: Hvis du ikke synes, at vin og gastronomi kunne noget før dit ophold, så synes du det efter. Det er vinelskerens eventyrland, en afslapningens højborg og uden tvivl noget, som bør opleves!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *