Glamping i Danmark

D. 26 juli 2019 udgav Ulæst.dk en artikel om GoGlamping og vores historie. Den kan du læse mere om her. Nu har de skrevet en ny artikel om GoGlampings udvikling:

Siden vi sidst hørte fra Magnus Schou og Anton North, de to unge mænd bag GoGlamping, så er der sket en del. GoGlamping var dengang blot en enkel lokation med først et og senere to telte. Nu tilbyder de både flere telte og lokationer i Danmark. Den oprindelig lokation ved Sonnerup Gods i Nationalpark Skjoldungernes Land har forøget deres teltkapacitet og spredt dem mere ud over området. Derudover er der også kommet nye lokationer til.

I takt med, at de to iværksættere var i gang med at udarbejde en ny hjemmeside for deres oprindelige koncept, så begyndte de at redefinere deres egen virksomheds ide. ”Hvorfor skulle vi kun have vores egne telte på platformen? Hvorfor skulle vi ikke samle alle unikke overnatninger et enkelt sted?” siger den begejstrede CEO Magnus Schou. 

”Det er stadig glamping, og det bliver det ved med, men vi er nu live med vores nye platform, hvor vi udover vores egne telte, også formidler andres enestående overnatningsmuligheder.”
Læs hele artiklen om GoGlampings udvikling her.

Ønsker du at opleve naturen på en bekvem og luksuriøs måde? Se vores udvalg af lokationer her.

GoGlamping - unikke overnatninger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *