Weekendophold i marts

Har du også brug for et lille weekendophold i marts? Hvorfor ikke indvie årets første forårsmåned med et par overnatninger tæt på den skønne danske natur. Vi har samlet vores bedste bud på hvor du sammen med dem du holder af, kan nyde det danske forårsvejr, og fejre, at sommeren igen er på vej.

Jylland

Ikonisk airstream

På en hyggelig lille vingård i det idylliske Midtjylland er denne smukke airstream placeret. Her kan du nyde roen med en du holder af. Vi foreslår, at I forkæler jer selv med den lækre æblevin, der produceres her på gården. Ønsker i den fulde forkælelse er muligt at tilkøbe lokal tapas, som passer til vinen.

Vognen er en original Sovereign Airstream fra 1972. Den er dog nyrenoveret i nordisk minimalistisk stil, og har endda fået installeret solceller på toppen, som blandt andet holder køleskabet koldt.

Læs mere her.

Autentisk Vintønde

To store 11.000 liters vintønder danner nu rammerne for en unik overnatningsoplevelse. De er placeret på en ægte dansk vingård i Midtjylland. En mere ideel placering findes vidst ikke til disse smukke italienske tønder. 

Overnat midt i æbleplantagen, og fuldend dit ophold med den lækre lokalproducerede æblevin. Når i vågner her kan i glæde jer til at få serveret te, kaffe, æblemost, og lækker hjemmelavet morgenmad.

Læs mere her.

Glamping i Midtjylland

Book dit weekendophold i marts og overnat i dette hyggelige safaritelt udstyret med dobbeltseng, eget køleskab, og safaristole.

Udenfor finder du eget bålsted, hængekøje, udebruser og cowboy badekar med varmt vand. Vi anbefaler at i fuldender jeres overnatningsoplevelse her med tilkøb af gårdens hjemmelavede tapas og tilhørende vine. 

Læs mere her.

Jurt i Mols Bjerge

I en sydvendt skråning og med udsigt til bjergene ligger denne smukke originale jurt fra Mongoliet. Denne jurt blev oprindeligt brugt som nomadetelt, og nu kan du komme helt tæt på følelsen af at leve som nomade i forbindelse med din overnatning her. Når man sidder her og kigger ud over landskabet, giver det en helt særlig ro.
Jurten er desuden indrettet med møbler i autentisk stil. Her er også installeret gulv samt varme, vand, brændeovn og egen bålplads.
Naturen er enestående her i Mols Bjerge, og der er massevis af ting at se og opleve. Blandt andet kan i leje mountainbikes og gå på opdagelse, eller måske i er mere til en omgang disc-golf?

Læs mere her.

Containerhuse

I det nordlige Vestjylland ligger disse to containerhuse. De er lavet af 2 skibscontainere, som er stablet ovenpå hinanden. Containerne er beliggende med udsigt over smukke marker, og ikke langt fra vesterhavet.
På den måde danner de rammer for et soveværelse med dobbeltseng i stueplan og 2 sengepladser på første sal, der også fungerer som sofa. I alt bliver det til 4 sengepladser. Derudover findes badeværelse, køkken, spisebord og en stor stue 20m væk i hovedbygningen. Denne del er fælles, og skal deles med gæster i den anden container.
Hvis I ønsker den fulde forkælelse, er det også muligt at bestille lækre madkasser på stedet.

Læs mere her.

Sjælland

Sonnerupgaard Gods

Glampingteltene på Sonnerupgaard Gods ligger i et stort, kuperet landskab omgivet af skove, bakker og skønne enge midt i Nationalpark Skjoldungernes Land.

Der er tilhørende campingområde til hvert telt med borde, bænke og egen bålplads, samt alt hvad du ellers skal bruge under opholdet. Madlavningenen foregår over bål, og i forbindelse med booking er der også mulighed for at tilkøbe en masse ekstra bålsnacks. Ellers skal I bare slappe af, nyde omgivelserne, og udforske den smukke natur. 

Der er også rig mulighed for at køre mountainbike og benytte sig af de mange hyggelige landeveje, skovstier og markveje, hvor man kan gå ture. Hvis I er til lidt mere aktion kan I også booke en tur på ATV-safari.

Læs mere her.

Fyn

Det lille grønne hus

Denne fine trætophytte er placeret i et 200 år gammelt bøgetræ. Herfra kan I nyde den hyggeligste udsigt over landskabet, imens I nyder lyden af fuglesang, og selvfølgelig hinandens selskab. Her kan I komme helt ned i gear og træde ud af hverdagens rutiner.

Brug dagen med en god bog, et godt spil, eller en dejlig gåtur i den fredelige natur. Aftenen bruges bedst med et godt glas vin, omgivet af den hyggeligste belysning fra lanternerne. Her skal I ikke tænke på andet end at nyde hinandens selskab. Der er nemlig sørget for det hele, og alt forplejning er inklusiv. Morgenmaden bliver endda hejst op til jer i en lille kran. 

Læs mere her.

Glamping i det Sydfynske Øhav

Denne perle ved Tåsinge tilbyder velvære i højeste klasse. Så er du til wellness, afslapning og behandlinger? Så er dette stedet for dig!

Når du overnatter her har du flere muligheder, nemlig i enten vores luksuriøse glampingtelte, eller vores nye trætelte. Glampingteltene henvender sig til dem, som ønsker at sove i et telt, men som stadig vil have komfort og luksus i topklasse. Teltene er nemlig udstyret med tæppe på gulvet, senge, lamper og et køleskab.
Kickstart dagen med en morgentræning, og brug resten af de vågne timer på  rendyrket afslapning i wellnessområdet. Her finder du både opvarmet pool, sauna og dampbad. Derudover er der også mulighed for at få behandlinger såsom fysioterapi, kranio-sakral terapi, massage, akupunktur, reformer-pilates og hydroterapi.

Læs mere her.

Trætelte

Ønsker du en oplevelse lidt tættere på naturen, kan du vælge at booke dit weekendophold i marts i disse trætelte. Disse telte er nemlig helt anderledes. Her holder du varmen med New Zealandske fåreskind, og sover hævet over jorden.
Når du ligger her, falder du nærmest i ét med naturen. Lyt til skovens lyde og lad dig falde hen i en dejlig, dyb søvn. 

Når du så vågner igen, er der rigeligt at få dagens timer til at gå med. For eksempel kunne dagen startes med et dyp i havet. Stranden der hører til denne lokation er nemlig helt privat, og perfekt til dette formål.

Læs mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *